De Eker 15
9084 DS Goutum
Mobiel: +31 (0)6 21883167
E-Mail: info@a-assist.nl

Ik ben Startende ondernemer

Ik help u graag bij de (financiële) start van uw onderneming. Uit eigen ervaring en de ervaring bij klanten van Assist weten wij dat bij het starten van een onderneming veel komt kijken. Bij het opzetten van een goede basis, mag het inrichten van uw administratie niet ontbreken. Ik help u graag bij deze inrichting zodat de financiële kant van uw bedrijf ook een goede start krijgt. Daarnaast kunnen wij u persoonlijk advies geven bij het maken van keuzes op het gebied van andere financiële- en fiscale zaken.

Ontdek de vele mogelijkheden voor u, als startende ondernemer, van Assist.

Administratief Assist staat voor:

Regelmatig persoonlijk contact

Ik leg de nadruk op een persoonlijke benadering. Ik ga het gesprek met u aan en ben betrokken bij uw onderneming en denk met u mee. Zodat u kunt ondernemen en kunt doen waar u goed in bent.

Het inrichten en voeren van uw administratie

Ik houd rekening met uw wensen en biedt u advies op maat. Een overzichtelijke administratie is onmisbaar om actueel inzicht te geven in de financiële situatie van uw onderneming. Na aanlevering van uw facturen, pinbetalingen en eventueel kasboek, wordt dit geregistreerd in het boekhoudprogramma. Het hebben van een bankrekening voor uw eigen onderneming is noodzakelijk. Door het gebruik van o.a. de pinpas bij uitgaven en de pinautomaat bij de ontvangsten wordt de registratie eenvoudiger. Indien nodig voert uw onderneming een kasadministratie. Het bijhouden van deze administratie is zeer arbeidsintensief. Toch is dit niet bij elke dienst die geleverd wordt te voorkomen. Het registreren van uw kas en bank wordt elk kwartaal verwerkt en besproken. Er wordt gewerkt met het boekhoudprogramma Davilex.

Adviseren en informeren over de fiscale verplichtingen

Advisering over aan welke fiscale verplichtingen uw onderneming moet voldoen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over een evenredige verdeling van uw financiële lasten.

BTW aangifte en inkomstenbelasting

De BTW aangifte en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting wordt voor u verzorgt.

Financieel jaarverslag

Jaarlijks wordt voor u een financieel verslag gemaakt.

Overige diensten

Op aanvraag kan Assist overige financiële diensten aan u verlenen. U kunt hierbij denken aan het aanvragen van toeslagen.

 

davilex