De Eker 15
9084 DS Goutum
Mobiel: +31 (0)6 21883167
E-Mail: info@a-assist.nl

Ik ben Ondernemer

Een overzichtelijke administratie is van groot belang voor uw onderneming. Het is een tijdrovende klus. Er zijn veel regels waaraan een onderneming zich moet houden. Als ondernemer bent u wettelijk verplicht de administratie overzichtelijk bij te houden. De jaarlijkse bedrijfsresultaten geven (tussentijds) inzicht en helpen u bij het organiseren van uw onderneming.

Administratief Assist biedt u:

Regelmatig persoonlijk contact

Ik leg de nadruk op een persoonlijke benadering. Ik ga het gesprek met u aan en ben betrokken bij uw onderneming en denk met u mee. Zodat u kunt ondernemen en kunt doen waar u goed in bent.

Het voeren van uw administratie

De kas- en banktransacties worden periodiek geregistreerd. Na aanlevering van uw kas en bank met de bijbehorende bewijsstukken, registreer ik deze in het boekhoudprogramma. Het hebben van een bankrekening voor uw eigen onderneming is noodzakelijk. Door het gebruik van o.a. de pinpas bij uitgaven en de pinautomaat bij de ontvangsten wordt de registratie eenvoudiger. Indien nodig voert uw onderneming een kasadministratie. Het bijhouden van deze administratie is zeer arbeidsintensief. Toch is dit niet bij elke dienst die geleverd wordt te voorkomen. Het registreren van uw kas en bank wordt elk kwartaal door mij verwerkt en besproken. Er wordt gewerkt met het boekhoudprogramma Davilex.

Adviseren en informeren over de fiscale verplichtingen

Advisering over aan welke fiscale verplichtingen uw onderneming moet voldoen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over een evenredige verdeling van uw financiële lasten.

BTW aangifte en inkomstenbelasting

De BTW aangifte en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting wordt voor u verzorgt.

Financieel jaarverslag

Jaarlijks wordt voor u een financieel verslag gemaakt.

Overige diensten

Op aanvraag kan Assist overige financiële diensten aan u verlenen. U kunt hierbij denken aan het aanvragen van toeslagen.

 

davilex